Продължаваме промяната - Демократична България не знаят и не разбират

...
Продължаваме промяната - Демократична България не знаят и не разбират
Коментари Харесай

Настимир Ананиев се чуди защо президентът ще провежда консултации сега

Продължаваме промяната - Демократична България " не знаят и не схващат задачата на днешните съвещания при президента Румен Радев и номинирания за длъжностен министър председател Димитър Главчев.

Логично би било такива съвещания да има преди състав на държавно управление, а доколкото към този момент се знае, Главчев към този момент е образувал кабинета.

" Нещата са напълно в полето на президента ", съобщи Ананиев.

Депутатът от ПП/ДБ уточни, че те няма да вземат участие по никакъв метод в държавното управление, даже и да една част от лицата от кабинета Денков/Габриел да са приели да останат като служебни министри. Ако някой е приел - това е негов персонален избор и това не е в съгласие с ПП/ДБ. Настимир Ананиев предизвести обаче, че точно такива специалисти ще бъдат употребявани като оправдание от ГЕРБ.

Когато един избор е лимитиран, не може да докара до най-хубавия резултат

В кабинета " Денков " има специалисти, които в даден миг се оказаха с политически пристрастия, напомни депутатът.

По тематиката за ареста на шефа на Митниците Петя Банкова, Ананиев се базира на обществена информация, че пътят на Копринката е минавал границата. Не може обаче министър председателят, въпреки и в оставка, да изиска информация от ДАНС и тя да му бъде отказана.

" Ние корумпирани хора не поддържаме, само че да забележим доказателствата по случая. Ние пазиме процеси и виждаме офанзиви, които се случват. "

Ананиев уточни обаче, че следствието е отишло в СГП, а в последните месеци ясно се е видяло, че там работят фамилни кланове.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР