Проблемът, за който протестират Автомагистрали Черно море“, ще остане да

...
Проблемът, за който протестират Автомагистрали Черно море“, ще остане да
Коментари Харесай

Комитова остави на бъдещето решаването на проблема с „Автомагистрали Черно море“

Проблемът, за който стачкуват „ Автомагистрали Черно море “, ще остане да се взема решение в бъдеще, разяснява в коридорите на Народното събрание министърът на районното развиване Виолета Комитова. Тя уточни, че не е наясно за какво ще има митинг против министър, който си потегля.

„ Автомагистрали Черно море “ е частна компания, която е работила по правата Чирпан - Стара Загора. Има контракт от януари тази година. Техният градеж завърши през юли месец. Тази компания е част от една група компании, които са сключвали контракт на обща стойност 207 млн. лева за ремонта на Чирпан - Стара Загора - 40 км от автомагистрала „ Тракия “, само че тези 207 млн. лева не са били обезпечени. За това е този митинг “, обясни Комитова.

Министърът посочи, че те имат контракт с „ Автомагистрали “.

„ От едната страна стои подписа на господин Беличев, който е сключил всички тези контракти - общо 10 контракта за тази права и не знам какво ще търсят от районния министър “, увери Комитова. Тя уточни, че няма покана да остане в постоянен кабинет.

 По отношение на работата си като длъжностен министър тя съобщи, че с някои въпроси се е справила, само че с други - не. „ Оценката ни я дава обществото ”, съобщи министърът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР