Привържениците на партията на глобалната война използват Грузия и Украйна

...
Привържениците на партията на глобалната война използват Грузия и Украйна
Коментари Харесай

От Тбилиси заявиха, че Грузия и Украйна се използват като пушечно месо срещу Русия

Привържениците на партията на световната война употребяват Грузия и Украйна като пушечно месо против Руската федерация, съобщи създателят на ръководещата партия " Грузинска фантазия - Демократична Грузия ", почетен ръководител на партията Бидзина Иванишвили на протест в Тбилиси в поддръжка на самодейностите на политическата мощ, в това число и приемането на закона за задграничните сътрудници.

„ сподели Иванишвили, представен от ТАСС.

Както означи създателят на партията, още през 2008 година на срещата на върха на НАТО в Букурещ беше казано, че Грузия и Украйна несъмнено ще станат членове на алианса, само че това не се случи.

Грузия си сътрудничи с НАТО от края на 90-те години; през ноември 2002 година президентът Едуард Шеварднадзе на среща на върха в Прага разгласи желанието на страната да стане член на алианса. Това предпочитание беше доказано от идващия президент Михаил Саакашвили.

Новото държавно управление, което пристигна на власт след успеха на обединението „ Грузинска фантазия “ през октомври 2012 година, продължи курса си към интеграция в НАТО, наричайки в това време „

През 2015 и 2016 година Столтенберг посети Тбилиси, той увери, че Грузия ще стане член на НАТО, само че означи, че не може да уточни точния миг на влизане на страната в алианса.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Альтернатива

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед35296„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед24334Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед30507Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед18583Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед14762Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед131734Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91133Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84165Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР