Прити Пател се прицели в Суела Брейвърман, тъй като тя казва, че речта за мултикултурализма може да е била направена, „за да привлече вниманието“

...
Но Прити Пател каза, че Обединеното кралство трябва да се
Коментари Харесай

Но Прити Пател каза, че Обединеното кралство трябва да се „гордее“ с „динамичните общности“ в Обединеното кралство и да прави такива интервенции „не са заместител на изпълнението“ на правителствените политики.

Изображение: Прити Пател (вляво) се прицели в Суела Брейвърман преди партийната конференция на торите

Политика на живо: Гоув призовава за намаляване на данъците преди следващата избори

Говорейки пред Sky News Sunday Morning с Тревър Филипс, бившият министър от кабинета каза: „[Речта на г-жа Брейвърман] беше много свързана с намесата... [но] това не е заместител на доставката около промените в политиката в правителството.

„Сега, не знам какво беше намерението около това, дали да привлечем внимание [или] да имаме разделителната линия... докато навлизаме в преди общите избори.

Брейвърман предизвикан за миграцията

Прочетете повече:
Какви са различните фракции в Консервативната партия?
Тори призовава премиера да намали „неустойчивия“ данък бреме

„Мога да го разбера, напълно го разбирам, но вие и аз седим тук днес, ние сме действителните продукти на интеграция, мултикултурализъм, динамични общности, хора, които обичат страната ни, искат допринасят за нашата страна, заедно с адски много други хора, които са направили точно същото, и мисля, че това е нещо, с което трябва да се гордеем в нашата страна."

Попитан дали речта беше опит за отвличане на вниманието на обществеността от неуспехите в справянето с проблемите на имиграцията в правителството, г-жа Пател каза, че министрите са били „ясни“ относно плановете си.

Щракнете, за да се абонирате за Politics at Jack and Sam's, където и да получавате своите подкасти< /p>

Но тя добави: „Тази страна на общите избори, ако мога да предложа учтиво, става дума за изпълнение и правителството ще бъде оценено по изпълнение.

„Ако направите обещания, изявления и обещания, които трябва да изпълните. Обещанията не са заместител на действието и мисля, че на обществото му е омръзнало да слуша за някои от тези проблеми и неуспеха да се постигне резултат, и смятам, че е правилно всеки да сложи рамо на волана, да реши и да постигне.“

„Да бъдеш гей не е достатъчно, за да искаш убежище“

Г-жа Брейвърман продължи да защитава речта си на фона на последиците, като хора като Елтън Джон я критикуваха заради твърденията й, че „просто е гей или жена и се страхува от дискриминация във вашата страна на произход" не беше „достатъчно, за да отговаряте на условията за закрила".

В интервю за Mail On Sunday тя обвини критиците си, че са „неконтактни глезени елити“, които са „ добродетел-сигнализиране".

Но министърът на здравеопазването в сянка на Лейбъристката партия, Уес Стрийтинг, каза пред репортери, че министърът на вътрешните работи е „по-заинтересован да преследва Елтън Джон, отколкото да преследва престъпници".

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР