Принцесата на Уелс най-накрая се появи след куп спекулации за

...
Принцесата на Уелс най-накрая се появи след куп спекулации за
Коментари Харесай

Тя най-сетне се появи след тежката операция

Принцесата на Уелс най-сетне се появи след куп спекулации за здравето й. Кейт Мидълтън бе снимана покрай замъка Уиндзор в покрайнините на Лондон. 

Катрин бе забелязана за последно през декември, когато участва на църковна работа дружно със фамилията си. На 17 януари дворецът Кенсингтън заяви, че Кейт е приета в болница за коремна интервенция и ще възобнови уговорките си към короната след Великден. 

В понеделник принцесата бе щракната от папараци на пътническата седалка на автомобил, ръководен от майка й Корал. 

Миналата седмица представител на принца и принцесата на Уелс съобщи: “През януари дворецът Кенсингтън даде ясно да се разбере какви са периодите за възобновяване на принцесата и ние ще предоставяме единствено настояща информация. Беше ясно казано, че Катрин се намира в двореца Уиндзор ".   

Изявлението пристигна на фона на вълна от теории на конспирацията, които се появиха в уеб сайтове като X, прочут преди като Twitter, и TikTok, като потребителите спекулираха за местонахождението и здравословното положение на кралската персона. Хаштагът #WhereisKate преди този момент стана вирусен в платформите на обществените медии, съобщи " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР