Принц Хари е на път да се върне в Обединеното

...
Принц Хари е на път да се върне в Обединеното
Коментари Харесай

Принц Хари нанася нов удар на принц Уилям, който попарва надеждата за помирение

Принц Хари е на път да се върне в Обединеното кралство и идното посещаване породи доста спекулации за това дали ще означи повратна точка в връзките му с по-големия си брат принц Уилям. През последните няколко години Хари и Уилям имаха обтегнати връзки – виждаха се единствено в знакови моменти за монархията, като платинения празник на починалата кралица и коронацията на крал Чарлз.

Изглежда обаче, че кралските почитатели, които чакаха да има някакво помиряване сред двамата в миналото близки братя по време на визитата на Хари, може да са попарени очакванията си - най-малко за момента. Засега наподобява евентуално крал Чарлз и принц Хари в действителност имат намерение да прекарат време дружно, до момента в който херцогът на Съсекс е в Обединеното кралство, само че това може да не е моментът, в който Хари ще се събере още веднъж с брат си.

Източници разкриха, че макар че Хари има предпочитание да се срещне с брат си и да поговорят очи в очи, това пътешестване не наподобява да е мотивът, когато най-сетне ще се случи т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР