Приготвената в микровълнова вкусна пица за вкъщи често може да

...
Приготвената в микровълнова вкусна пица за вкъщи често може да
Коментари Харесай

Най-добрият начин за претопляне на пица за „лепкава горна част и хрупкава долна част“ – без микровълнова фурна

Приготвената в микровълнова вкусна пица за у дома постоянно може да ви се стори неудовлетворителна – само че един кулинар споделя, че този трик ще издигне вашите части до нови висоти.

Всички сме отговорни, че мислим със стомасите си понякога, изкушени от офертите на Deliveroo, до момента в който поръчваме банкети с прекалено много бърза храна. И до момента в който това може да има възвишен усет сега, остатъците в никакъв случай не попадат на едно и също място - с пица в микровълнова печка постоянно има усет на картон.

Но основният готвач на TikTok, Дом Мелиер, твърди, че претоплянето на филийки в тиган в действителност прави голяма разлика, наблягайки, че това е „ единственият метод “ да ги приготвите тъкмо както би трябвало. Публикувайки на страницата си (@dommelier), той сподели: „ Вземете парчето си, вземете огромния си тиган с похлупак... загрейте го.

" Микровълновата е неприятна, тъй като ще направи пицата дъвчаща, фурната е неприятна, тъй като всичко ще бъде прекомерно хрупкаво. Искате лепкавата горна част и хрупкавата долна част...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР