Причината за внезапното им падане в ранните часове на четвъртък

...
Причината за внезапното им падане в ранните часове на четвъртък
Коментари Харесай

„Мулен Руж” вече не прилича на мелница…

Причината за неочакваното им рухване в ранните часове на четвъртък не е известна, заяви телевизионният канал BFMTV. Крилата на мелницата са паднали на пътното платно в оживения регион към 2:00 – 3:00 часа през нощта. При рухването остриетата са развалили табелата на заведението, изкъртвайки няколко букви. Районът неотложно е бил отцепен.

Това е първият случай с мелницата в цялата й история от 1889 година насам, отбелязва BFMTV. Екип техници ревизира всяка седмица механизма, въртящ крилете, само че и последния път не са открити проблеми.

Мелницата на покрива на паметното парижко кабаре " Мулен Руж " е завъртяла криле на 6 октомври 1889 година, трансформирайки се в една от забележителностите на Париж. Архитектурният подробност е част от характерността на квартал „ Пигал ”, с неговите в миналото близо 30 вятърни мелници в подножието на живописния рид Монмартър – знак на артистичната бохема и нощния живот на френската столица, където и през днешния ден като че ли витае духът на плеяда велики художници...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР