Президентът Румен Радев се оказа почитател на лекия жанр, след

...
Президентът Румен Радев се оказа почитател на лекия жанр, след
Коментари Харесай

Румен Радев се сприятели с известна фолкветеранка на празника на лозарите в Сухиндол СНИМКИ

Президентът Румен Радев се оказа обожател на лекия род, откакто бе засечен на сладка раздумка с една от най-ярките представителки на чалга сектора – Рени.
Фолкветеранката и президентът бяха дружно на празника на лозарите и винопроизводителите в Сухиндол, който този февруари се означи за 154-ти път.
И двамата били поканени публично от кмета на града да участват на ритуала по зарязването на лозята, а след това да вдигнат тостове и да дегустират от направеното по остаряла сухиндолска рецепта особено за местността „ вино на боговете “.

Отсъствието на бдителната брачна половинка на президента Десислава Радева от мероприятието дало картбланш на чалга звездата да потърси вниманието на президента.
Очевидци доверяват, че Радев и Рени провели дълъг диалог, по време на който на лицето му греела необятна усмивка, която издала благосклонността му към гласовитата фолкаджийка. Тя била и измежду малцината, позволени от охранителите на президента в тясна непосредственост до него.
„ За мен беше незабравимо прекарване “, разяснява чалга звездата, която през годините е заставала зад разнообразни партийни сили и е пяла по всевъзможни предизборни мероприятия.

Тя останала поласкана от обстоятелството, че президентът съумял да я разпознае, въпреки музикалните му желания сякаш да са надалеч от жанра, в който тя повече от 20 години се изявява.
Радев е прочут обожател на хевиметъла и рок бандите и даже длъжността му на държавен глава не го стопира да посещава питейни заведения с подобен вид музика дружно със брачната половинка си Десислава. „ Може и на концерт на Рени да отиде.
Вече са другари “, разясняват пък хора от Сухиндол,
които забелязали специфичното му отношение към певицата.


Румен Радев не стопира да изненадва обществото
Преди време столичен вестник разгласи президента за новата звезда на Боливуд. „ Президентът Румен е огромен почитател на Боливуд! Дойде на снимачната площадка в 21,30 часа вечерта, разговаряхме с него и останалите от екипа цели 30 минути “, споделя продуцентът Марике Десуза.Радев посетил скрито с Десислава Радева снимачната площадка на хитовата лента на индийското кино „ Брахмастра “, която се снима у нас. По време на визитата на първата индийска двойка у нас Рам Нат Ковинд и Радев решили „ ненадейно “ да отидат на снимачната площадка при звездите на Боливуд. Двамата решили да посетят фотосите незабавно след формалната вечеря, която Радев дал за госта си в резиденция „ Бояна “.

Въпреки че от „ Дондуков “ 2 не оповестиха публично за визитата зад кулисите на лентата, инкогнитото на президента провали индийският му сътрудник, президентът Рам Нат Ковинд.
Двамата с президента Ковинд изоставили строгия протокол. Затова и президентът на Индия популяризирал фотоси от визитата „ зад кадър “ в профила си в Инстаграм.
„ Не единствено пристигнаха и разговаряха с нас, направихме си фотоси, даже гледаха комплицирани каскади, за които се подготвяхме цялостен снимачен ден преди този момент. Питаха по какъв начин снимаме сцените, по какъв начин вършим филмите. Беше чест за нас да имаме двама президенти на снимачната площадка “, описват актьорите.

Любимците на цяла Индия – хубавицата Алия и секссимволът Капур, не пропуснали да си създадат селфита и фотоси с Радев.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР