Президентът Радев назначи в служебния кабинет хора, с които има

...
Президентът Радев назначи в служебния кабинет хора, с които има
Коментари Харесай

Проф. Румяна Коларова: Радев подбира хората в служебния кабинет, за да отправи послание към различните групи избиратели

" Президентът Радев назначи в служебния кабинет хора, с които има работни връзки, има в някакъв смисъл идейна непосредственост, тъй като при предходния кабинет решението беше от напълно друг темперамент ". Това съобщи проф. в " Още от деня " по Българска национална телевизия.
" Второто, което на мен ми прави усещане е, че има хора с друга политическа еднаквост, от разнообразни спектъри на партии, или най-малко това е в тяхната политическа биография, и това също е значимо. Докато в първия кабинет Радев се опитваше да се ориентира по-скоро единствено към специалисти хора, които нямат някакъв тип дейна политическа кариера, тук виждаме и хора с много значима политическа кариера, в това число нашия сътрудник Янаки Стоилов, който е министър на правораздаването ", добави тя.
 Проф. Коларова: Служебното държавно управление ще взе участие в предизборната акция за президент Проф. Коларова: Служебното държавно управление ще взе участие в предизборната акция за президент
" Има еволюция във втория длъжностен кабинет на Радев и тя е обвързвана с насъбрания опит и със декларираната към този момент политическа позиция и с очакв...
" Въздържам се да кажа, че става дума за някаква стъпка и опит за съдружно държавно управление. Още повече, че тези знакови фигури сега са много дистанцирани от партиите, с които са асоциирани. Всъщност Стойчо Кацаров от дълго време към този момент е в неправителствения бранш, знаете, че той е доста сериозен. Румен Радев сортира хората в служебния кабинет, с цел да насочи обръщение към другите групи гласоподаватели ", добави проф. Румяна Коларова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР