Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю пред Sportal.bg в

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю пред Sportal.bg в
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ако слушаш Сираков - в Левски всичко е по мед и масло, а дължат милиони

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде изявление пред Sportal.bg в Турция, където тече зимният лагер на отбора на Златомир Загорчич. Босът на " белите " приказва по разнообразни настоящи тематики от българския футбол, като съобщи, че съгласно него Лудогорец още веднъж ще стане първенец.

" Бяха ни откраднати шест точки до момента - против ЦСКА и Арда Кърджали. Ще е добре някои от младите футболисти да се наложат в първия състав, да забележим младата славистка кръв в първия тим ".

" Единственият метод да се развива българския футбол и да се дава късмет на родните футболисти. Чест прави на Младен Кръстаич, че наложи млади футболисти в националния тим, очевидно има здрави панталони ".

" Виждате, че шестима наши юноши са с първия тим. Може да чакаме нов трансфер на млад футболист от Славия в клуб от Западна Европа, само че да не слагаме тигана преди да хванем рибата. Само съдиите-шматки се оправдават със системата VAR. "

" ЦСКА е ЦСКА. Аз знам ЦДНА, ЦСКА Септемврийско знаме, Средец, ЦСКА - това е една марка. Но съм уверен, че Лудогорец ще стане първенец... в случай че не ги препънем ние ".

" Ако слушаш Наско Сираков - в Левски всичко е без спънки. Ако гледаш действителната реалност, виждаш, че нещата не са по този начин. Един път Славия закъсня с три дни с една вноска към Национална агенция за приходите и незабавно получихме предупредително писмо. А Левски дължи милиони! "
 Венци Стефанов предизвести: Готви се обезкървяване на българския футбол
Венци Стефанов предизвести: Готви се обезкървяване на българския футбол

Някои политици очевидно желаят да трансформират нещо, което изобщо не им е работа, разяснява той

" Тези милиони са от вас, от мен, от него и от всички българи. Понеже е за Левски си затваряме очите. Ако имаше вярно присъждане, Левски трябваше от дълго време да мине през чистилището, както минаха Локомотив и други тимове. Може би това беше вярното решение, тъй като те в този момент щяха да са още веднъж в " А " група и да се борят за купата ", съобщи Венци.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР