Президентът на баскетболния Черно море Тича д-р Георги Ганчев заяви,

...
Президентът на баскетболния Черно море Тича д-р Георги Ганчев заяви,
Коментари Харесай

Няма да има треньорска смяна в Черно море Тича

Президентът на баскетболния Черно море Тича доктор Георги Ганчев съобщи, че Галин Стоянов-Патрика остава отпред на отбора.

" Нямаме подозрения в него, ние си имаме стратегия и действаме по нея. Разбирам го, имаме и контузени състезатели, имаме и много вътрешни проблеми за решение, " съобщи Ганчев за за оставката на Стоянов, която не е призната от управлението .

" Има момчета, които възприемат като даденост, че играят за този тим. Преди пет години, когато спечелихме купата, те нямаше да минават около пейката, играчи като Асен Великов и Пламен Алексиев се бореха за своите минути тогава. Те имат неповторим късмет, от който не се възползват. Отношението им би трябвало да е напълно друго, " продължи той.

Ганчев се лекува вкъщи от ковид, като призна, че не минава по никакъв начин леко през заболяването. Той добави, че не са изключени и промени в състава на Черно море : " Има вид, ние не сме благотворително сдружение. Трябва да се поставят повече старания, освен баскетболно, само че във всяка една сфера на живота е по този начин. "

" Галин Стоянов поставя страшон доста старания. Има един колорит, съпоставям го със Симеон Варчев преди време, Патрика има по-модерно отношение към състезателите, и би трябвало да има същото схващане от тяхна страна. Но очевидно това не е за всеки. При Симо това нещо го нямаше. Аз може би съм малко по-друго потомство, само че за мен е неприемливо отношението им към работата. Никой не желае да бием Левски с 20 точки в София. Но не може след загуба от равносилен противник, да си благополучен, да отидеш на дискотека примерно казано, или да го забравиш след пет минути този мач. "

" Мисля, че Галин Стоянов и Дани Клечков са добър екип, работят крепко и непрекъснато мислят за баскетбол. Видя се предходната година с по-силния тим, когато имаше повече пари, че победихме всички противници, които бяха от нашия сан. Ако са здрави Лъчо Димитров и Георги Боянов е напълно друга обстановка към този момент. Хубаво е да обиграваме наши играчи сега, тъй като след 2-3 години те ще наподобяват по различен метод. Както и да се подсилим, ние край няма да играем. Не виждам смисъла, дали сме 5-и или 7-и. Ако не можем да се борим за четворката, няма смисъл да се купуват чужденци. Надяваме се от юношите, които в този момент влизат в мъже, от тях най-малко 3-4 да станат играчи, " добави Ганчев .

Тази вечер Черно море излиза против Черноморец в Бургас от 19:00 часа.

https://bgbasket.com/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР