През уикенда на реновираната Гребна база в село Николово се

...
През уикенда на реновираната Гребна база в село Николово се
Коментари Харесай

Над 120 участници в Международния турнир по триатлон “Купа Русе”

През уикенда на реновираната Гребна база в село Николово се организира третото издание на Международния шампионат по триатлон “Купа Русе ”. Състезанието бе проведено от Семеен кодекс “Триатлон - Далян ” с поддръжката на Община Русе, а премиите и подаръците бяха обезпечени от подкрепящи спорта русенски компании.

В конкуренцията взеха присъединяване над 120 участници от 10 лицензирани тима от България и Румъния, както и представители на националния тим на Украйна.

„ Участието ви в шампионата е тестване за вашата мощ и устойчивост, и даже и да не се качите на почетната стълбичка, бъдете горди, че сте дали всичко от себе си “, обърна се кметът Пенчо Милков към участниците. Той откри надпреварата и благодари на уредниците за това, че за трета поредна година Лесопарк „ Липник “ става сцена на оспорваната конкуренция.

Домакинът Семеен кодекс „ Триатлон - Далян ” взе участие със 17 спортисти в другите възрастови групи на самостоятелните стартове и още 5 в щафетите. Победителите бяха наградени от заместник-кмета Димитър Недев.

След достойното си показване на “Купа Русе ”, идващото предизвикателство пред Семеен кодекс „ Триатлон - Далян ” е държавното състезание на Гребната база Пловдив, което ще се организира на 12 и 13 август.

Класирането в надпреварата можете да видите на уеб страницата на Общината.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР