През следващото денонощие облачността ще е разкъсана, предимно значителна. На

...
През следващото денонощие облачността ще е разкъсана, предимно значителна. На
Коментари Харесай

Облачно в неделя

През идващото денонощие облачността ще е раздрана, най-вече забележителна. На доста места от запад на изток ще превали временен дъжд. В обособени планинските региони от западната половина на страната преваляванията ще са краткотрайно интензивни, а в Югозападна България е допустимо да прегърми. Максималните температури ще са най-вече сред 21° и 26°, в София – към 21°.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна и ще има превалявания от дъжд. В масивите от западната половина на страната преваляванията ще са краткотрайно интензивни, в обособени региони и ще прегърми. След обяд преваляванията ще спрат. Ще духа сдържан югозападен, по високите и открити елементи – до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна и тук-там по южното крайбрежие ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 16°-19°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 0 мин. и залязва в 20 ч. и 47 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 47 мин. Луната в София залязва в 3 ч. и 57 мин. и изгрява в 16 ч. и 46 мин. Фаза на луната: четири дни преди пълнолуние.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР