През лятото изцяло натуралните средства за отслабване са изключително популярни.

...
През лятото изцяло натуралните средства за отслабване са изключително популярни.
Коментари Харесай

Вкусен домашен сироп, който гори мазнините и подобрява метаболизма

През лятото напълно натуралните средства за намаляване са извънредно известни. Определени подправки, питиета, плодове или зеленчуци се употребяват по-често и с по-голямо предпочитание, тъй като се допуска, че оказват помощ за изгарянето на мазнините.

Сред тези натурални артикули изключително се откроява едно - домашно подготвен сироп за намаляване.

 напитка

Кои артикули ще подобрят метаболизма?

Пролетта и лятото са времето, когато доста хора се борят за по-добра форма и фигура. Хубавото време благоприятства постоянната физическа интензивност, а съществуването на доста сезонни зеленчуци и плодове предизвиква приготвянето на здравословни ястия. Понякога обаче резултатите се демонстрират прекомерно постепенно и ние губим ентусиазма си. За да стартирате метаболизма си и да ускорите изгарянето на мазнините, си коства да обогатите ежедневното си меню и с артикули, които ще създадат това по натурален метод. Известно е, че при намаляване е добре да добавяте към ястията си подправки като канела, джинджифил, пикантен червен пипер или куркума.

 напитка

Препоръчително е също по този начин да се пият огромни количества вода, зелен чай и смутита със зелени зеленчуци. Съществува и едно гениално средство за намаляване - домашно подготвен сироп. Как да го приготвите и в какви количества да го пиете за забележими резултати?

Домашно приготвеният сироп за намаляване е доста елементарен за подготвяне, а съставките са леснодостъпни и евтини. Ще ви трябват:

- Лимон;
- Пресен джинджифил;
- Пръчка канела;
- Щипка сладостен червен пипер на прахуляк.

 напитка

Приготвяне:

Измийте лимона, обелете го, разрежете го на половина и изстискайте сока от него. Нарежете останалите елементи след изстискването на дребни късчета и ги сложете в тиган. Обелете парче джинджифил (около 4-5 см), настържете го и го прибавете към лимона. Прибавете пръчицата канела в тигана и залейте съставките с вода. Оставете всичко да заври и по-късно го оставете да се охлади. Прелейте сместа през решето. Комбинирайте сиропа с лимоновия сок, който изстискахте по-рано. Накрая подправете с малко сладостен червен пипер на прахуляк.

Пийте този домакински сироп за намаляване два пъти на ден - заран и вечер. Трябва да бъде към 50 ml едновременно.

Сироп за намаляване - какъв резултат има?

Домашният сироп за намаляване е освен апетитен, само че и ускорява метаболизма и оказва помощ за изгарянето на мазнините. Пектинът в лимона също по този начин ви дава чувство за задоволеност и предотвратява похапването сред храненията. Те също по този начин оказват помощ да се освободи тялото от токсините и вършат храносмилателната система да действа по-добре.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР