Премиерът на Доминика Рузвелт Скерит направи официално посещение в Китай

...
Премиерът на Доминика Рузвелт Скерит направи официално посещение в Китай
Коментари Харесай

Рузвелт Скерит: Китай е надежден партньор на Доминика

Премиерът на Доминика Рузвелт Скерит направи публично посещаване в Китай от 23 до 29 март. В извънредно изявление за Китайската медийна група той показа, че Китай е непрекъснат и благонадежден другар на островната страна.

„ Най-важната част от визитата ми в Китай беше срещата с ръководителя Си Дзинпин. С него обсъдихме доста значими въпроси, свързани с връзките сред двете страни и многостранното съдействие. Доминика и Китай отстояват мултилатерализма и се стремят към разрешаване на световните проблеми посредством разговор за общия разцвет на света. Инициативите на китайския водач за световно развиване и световна сигурност, както и „ Един пояс, веднъж ", са от извънредно значение за международния мир и развиване “, съобщи министър председателят на Доминика.

„ Китайското държавно управление показа величествен проект за рационализация в китайски жанр, който е подкрепян от всички китайци. Опитът на Китай сигурно ще бъде от изгода освен за китайския народ, само че и за останалите народи, в това число Доминика “, добави той.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед31578Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед28582Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед61055Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед51906Проф. Николай Витанов: Япония за напредналиКоментарен Поглед21155Зорница Илиева: Фатална загуба на партията на Ердоган на изборите в ТурцияАлтернативен Поглед550569Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед180333Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед138780Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед123744Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед77300Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев5111Вили, Вили, за какво премълчаваш и послъгваш за кмета Иван ИвановВасил Проданов5875Защо социализмът и лявото в Съюз на съветските социалистически републики и у нас се провалиха, а в Китай - не? Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР