Премиерът Бенямин Нетаняху заяви, че Иран е действал срещу Израел

...
Премиерът Бенямин Нетаняху заяви, че Иран е действал срещу Израел
Коментари Харесай

Нетаняху: Иран от години действа срещу Израел, затова Израел действа срещу Иран

Премиерът Бенямин Нетаняху съобщи, че Иран е работил против Израел от години и по тази причина Израел работи против Иран както в защитителен, по този начин и в настъпателен проект, съобщи Ройтерс.

" От години Иран работи против нас директно и посредством своите спътници и по тази причина Израел работи против Иран и неговите спътници, както в защитителен, по този начин и в настъпателен проект, " цаяви Нетаняху при започване на съвещание на кабинета.

" Ние ще знаем по какъв начин да се пазиме и ще действаме съгласно елементарния принцип, че всеки, който ни нарани или възнамерява да ни нарани, ще бъде засегнат от нас ", сподели той.

Говорителят на израелската войска Даниел Хагари съобщи през вчерашния ден, че израелските военни " на всички фронтове са в нараснала подготвеност (...) за всяко развиване на събитията ", съобщи ТАСС. " Подсилихме бойните елементи, където е належащо, укрепихме системите за противовъздушна защита, а самолетите ни са в подготвеност както за защита, по този начин и за нахлуване ", уточни Хагари. Той съобщи, че израелската войска " непрекъснато прави оценка обстановката " и " се отнася съществено към всички изказвания и към всички свои врагове ".

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР