Представителите на 12-те зодии имат различен подход към изневярата и

...
Представителите на 12-те зодии имат различен подход към изневярата и
Коментари Харесай

Изневярата и как различните зодии подхождат към нея

Представителите на 12-те зодии имат друг метод към изневярата и подхождат друго към нея. Докато някои знаци се оставят на момента (Овен, Водолей), други знаци възнамеряват своите опити за бягство авансово (Рак, Дева). Някои зодии отклоняват вниманието си инцидентно (Лъв, Везни), до момента в който други са привлечени от неразрешената обич (Телец, Скорпион). И има някои зодии, които просто изневеряват от любознание (Близнаци, Стрелец), до момента в който други търсят дълбоки, прочувствени връзки (Риби, Козирог).

Ето какви са методите на зодиите:

Овен: Когато нещата се разгорещят, на него му е мъчно да се охлади
Този знак е прочут със своята огнена пристрастеност, нападателна импулсивност и спортен темперамент. Като първият знак на зодиака, Овенът обича всичко лъскаво и ново, тъй че когато става въпрос за невярност, той елементарно се съблазнява от новостите. Овенът няма да възнамерява измяната си. По-вероятно е да се остави на тръпката на момента, което го прави предразположен на спонтанни връзки за една нощ. Когато изневерява, Овенът нормално не търси прочувствена непосредственост, а се оставя на плътското си предпочитание.

Телец: Той обича изкушенията, от време на време дори прекомерно
Телецът се ръководи от Венера, планетата на любовта, хубостта и парите. Той обича да угаждат на сетивата си, а всичко, което му носи приятност за него е значимо. Телецът си пада по гурме храна, по хубави аромати, по чувствени разтривки. Той е захласнат от романтиката, тъй че когато става въпрос за невярност, Телецът евентуално ще се поддаде на загадка, само че блестяща връзка (свързана с петзвездни хотели, първокласни почивки, обилни дарове и т. н.). Телецът просто си е хедонист, даже и в любовта.

Близнаци: Изневярата за тях е проучване на нови фронтове
Близнаците са синоним на двоякост, а не на двуличност. Но макар че те не са безусловно предразположени към невярност, въпреки всичко елементарно се разсейват. Представителят на зодия Близнаци може да изневери от досада, от любознание или от предпочитание да търси противоположното на това, което има към този момент във връзката си. Ако той има интелектуална връзка със своя сътрудник, може да потърси по-сексуална опция на открито. Моногамната връзка за Близнаците е предизвикателство, само че пък и изневерите не са от огромно значение за тях.

Рак: Може да кривне, в случай че е трагичен във връзката си
Раците са леснораними същества, които ненавиждат да се усещат уязвими. Те одобряват партньорствата си доста съществено. Ракът би трябвало да се усеща сигурен, подкрепян и свестен от колегата си, а в случай че това не е по този начин, той може да потърси непосредственост другаде. Нещастният в връзките си Рак може да пожелае загадка връзка, която авансово ще възнамерява до най-малкия подробност. Ракът не обича споровете, тъй че ще вземе спомагателни защитни ограничения, с цел да се увери, че всички доказателства за измяната му са заличени.

Лъв: Трудно устоява на овации и настойчиво ухажване
Огнените Лъвове нормално са влюбчиви по натура. Те харесват романсите, тъй като те ги карат да се усещат обожавани. Лъвът има потребност да бъде обект на внимание. Той може елементарно да бъде прелъстен от желанието на различен човек. Лъвовете по природа се усещат кралски особи и постоянно се стараят да зарадват своите почитатели. Всъщност Лъвовете постоянно даже не търсят сами изневярата, а по-скоро се оставят на непознатото увлечение към тях. Трудно им е да отхвърлят аплодисментите и упоритото ухажване.

Дева: Стремежът ѝ към съвършенство може да я тласне към невярност
Девата е земен знак и като цяло е целомъдрена и свръхсъзнателна. Ако обаче в връзките ѝ с нейния сътрудник има пукнатини, дефекти и заблуди, Девата може да отвърне на удара с невярност. Ако Дева откри задоволително мотиви да заключи, че съществуващата ѝ връзка е несъвършена, тя може да стартира да търси обич другаде. Тъй като е мечтател, Девата може елементарно да бъде захласната от своя нов ухажор, сравнявайки неговите мощни страни със слабостите на непрекъснатия си сътрудник.

Везни: Понякога флиртът им стига прекомерно надалеч
Везните постоянно търсят баланс и симетричност. Съответно те избират да бъдат в двойка, в сравнение с сами. Но това, че Везните обичат връзките, не значи, че постоянно са лоялни на половинката си. Те обичат да бъдат харесвани и като цяло си падат по флиртовете. Дори да са в сериозна връзка Везните не престават да поддържат връзка интензивно и с други представители на противоположния пол. Понякога техният флирт стига прекомерно надалеч, сякаш несъзнателно.

Скорпион: Той обича тъмните и загадъчни прекарвания
Счита се, че всички Скорпиони са захласнати от секса. Това не всеки път е по този начин, само че е реалност, че физическият акт на непосредственост е значим за Скорпиона. Той процъфтява с власт и надзор. Привлечен е от тъмни и загадъчни прекарвания, тъй че когато става въпрос за невярност, Скорпионът може да се впусне в рискова загадка романтика. Той се възбужда от тайните, тъй че за него в доста връзки самата спекулация е по-примамлива от секса. Скорпионът ще предприеме всевъзможни ограничения, с цел да се увери, че тайната му връзка няма да бъде разкрита.

Стрелец: Не може да устои на приключението, без значение от цената
Стрелците са търсачи на мощни чувства. Хората от този знак обичат всичко, което им повдига адреналина. Дори в моногамна връзка, Стрелецът се нуждае от доста независимост. Ако усети, че независимостта му е лимитирана, Стрелецът може да се изкуши да кривне от правия път. Той търси динамичност в живота си и е допустимо да я открие точно в секрети връзки на далечни дистанции. Стрелецът е податлив да рискува да бъде заловен в крачка. Той просто обича да живее на ръба.

Козирог: За него всичко, даже и изневярата, може да бъде обоснована
Козирогът подхожда към всичко с обстоятелства и логичност. Той се отнася към сантименталните си връзки като към бизнес. Ако взаимните потребности във връзката са задоволени, Козирогът ще е удовлетворен. Ако партньорството не е плодотворно, той ще изневери и ще си има опрощение. За Козирогът изневярата е по-скоро проучване на нови благоприятни условия за по-изгодни връзки. Дори да бъде заловен в крачка, Козирогът ще има десетки рационални пояснения за случилото се.

Водолей: Може да изневери с другар
Човекът Водолей държи на справедливостта и има вяра в положителното. Водолеят построява взаимоотношения със буйни хора, които споделят неговите полезности, тъй че когато става въпрос за невярност, той може да бъде изкушен от личностите, които намира за най-вдъхновяващи в живота си. Водолеите постоянно трансформират околните си другари от противоположния пол в свои любовници. Хванатият в крачка Водолей рядко се оправдава, а по-скоро поставя маска на ледено успокоение.

Риби: Изневярата за тях е бягство от действителността
Рибите са съпричастни, чувствителни същества. Този воден знак се ръководи от Нептун, планетата, обвързвана с фантазиите и творчеството. Има и тъмна страна на нептуновата сила. В неприятен ден духът на Рибите е обвързван със заблуди и бягство от действителността. Рибите могат да бъдат съблазнени от личните си мечти, убеждавайки се, че страничната им връзка в действителност е артикул на кармични връзки. Тази действителност съществува единствено в тяхното въображение. Рибите могат да бъдат толкоз погълнати от аферата, че в последна сметка да се изгубят в море от страсти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР