Представихме нови медицински програми, летни атракции и ски услуга, казват

...
Представихме нови медицински програми, летни атракции и ски услуга, казват
Коментари Харесай

Вижте кои експерти изпрати „Пампорово АД“ в Дубай да покажат зимния туризъм у нас

Представихме нови медицински стратегии, летни атракции и ски услуга, споделят нашите пратенички на международното туристическо ревю

Най-големият ни ски курорт в Родопите е изпратил съществено експертно посланичество на огромното интернационално ревю в Дубай Arabian Travel Мarket. Екипът на „ Пампорово АД “ се оглавява на една от най-значимите туристически тържища в света от Александра Цанкова (в ляво на снимката) – експерт „ Здравен и медицински туризъм “, както и от Мария Василева, която пък е специалист по „ Дигитален маркетинг и реклама “.

Експото стартира на 6 май и завърши през вчерашния ден, като България бе показана с щанд от 76 кв.м, оповестява уеб сайтът myrodopi. Пред профилираното издание Bgtourism.bg експертката Александра Цанкова разяснява, че през последните години това ревю " е трансформирало пътуванията в същинско премеждие. За нея това е вълнуващо странствуване, стимулиращо растежа на промишлеността... “

Двете специалистки на „ Пампорово АД “ описват, че тяхното присъединяване „ съставлява ключ към разкриване на нови хоризонти, ориентирани към постигането на целогодишност и налагането на България като желана туристическа дестинация на другите пазари “.

Експертката по „ Здравен и медицински туризъм “ Цанкова прибавя, че е показала нови медицински стратегии, летни атракции и ски услуга, с която Пампорово се е наложило като подобаваща дестинация за фамилии, начинаещи и опитни скиори.

„ Пампорово АД “ е единственият оператор на всички лифтови уреди и цялата инфраструктура в курортите Пампорово и Мечи чал. Компанията има три 5-звездни хотела – Перелик, Орловец и Арфа.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР