Председателят на съюза на артистите Христо Мутафчиев нападна грубо българите,

...
Председателят на съюза на артистите Христо Мутафчиев нападна грубо българите,
Коментари Харесай

Политически зоопарк: С рекламен агент като Мутафчиев правителството не се нуждае от врагове

Председателят на съюза на артистите Христо Мутафчиев атакува жестоко българите, избрали да летуват в Гърция вместо на българското Черноморие. При гостуването си в Нова телевизия тази заран 51-годишният артист зае генерално нападателна позиция по отношение на южната ни съседка.
" Аз ще почивам на българското Черноморие и ще поддържа българския туризъм. Не тъй като съм шовинист. Ще го поддържа за сметка на византийците, които ни ненавиждат и в червата и са подготвени освен да ни излъжат, ами да ни купят и да ни продадат на майките си - съобщи Мутафчиев.
" Проблемът е с манталитета на българина. Не е нито с природата, нито с хотелите. Нашите хотели са в действителност надалеч по-чисти от гръцките. Смея да го настоявам - акцентира Мутафчиев.
Позицията му обаче провокира съществени рецензии в обществените мрежи от жители и публицисти. Ще ви представим най-интересните от тях в обичайна ни графа " политически зоопарк ".
Ето и мненията
Александър Симов (журналист и народен представител от БСП)
С рекламен сътрудник като Христо Мутафчиев българското държавно управление в действителност не се нуждае от врагове. Днес любимецът на кабинета се е изпляскал, че редиците от хора наредили се да влизат в Гърция пируват с помощите, които страната им е отпусната. Еххх, какъв брой крепко! Още едно такова изказване и в действителност нито един българин няма да стъпи на родното Черноморие, тъй като тези митични помощи са като Йети - твърди се, че ги има, но няма безапелационни доказателства. Но мен нещо друго ме тормози. Господин Мутафчиев е ръководител на Съюза на артистите у нас. И считам, че главната му тематика не трябваше да е обществена свалка с държавното управление, а остро да сложи въпроса за какво трети месец свободните актьори стоят без приходи. Защо нито един от тях не е видял действителна поддръжка? За задачата обаче се желае същински кураж, а не телевизионно размахване на юмруци против " византийците ". Мутафчиев твърди, че те ни мразели в червата. Не знам, не знам - не съм видял грък да ми чете конско рано заран и да се зъби любовно на Бойко Борисов...:)))
Ирини Зикидис (предприемач)
" Ще поддържа (българския туризъм) за сметка на византийците, които ни ненавиждат и в червата и са подготвени освен да ни излъжат, ами да ни купят и да ни продадат на майките си "
Г-н Христо Мутафчиев, виждам, че даже не ползвате вазелин, когато обслужвате властта. Хвала, културтрегерю!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР