Председателят на ДПС Делян Пеевски коментира пред журналисти в парламента

...
Председателят на ДПС Делян Пеевски коментира пред журналисти в парламента
Коментари Харесай

Пеевски: Мястото на Бойко Рашков е по трапезите със седналия пудел до него 


Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява пред публицисти в Народното събрание изказванието на акад. Николай Денков, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са саботирали второто заплащане по Плана за възобновяване и резистентност.

„ Абсолютна поредна неистина от тяхна страна. Ако някой е саботирал, те саботираха всичко с това, че направиха да няма ротация “, съобщи той.

Попитан за номинацията на Елена Йончева за евродепутат и това, че е „ сменила листата на Българска социалистическа партия с листата на Движение за права и свободи “, той отговори: „ Тя нищо не е сменила. В момента тече номинационен развой. Когато сме подготвени с листите, ще ги обявим “.

Пеевски удостовери, че персонално ѝ се е обадил и сподели, че го е направил, тъй като „ е един самостоятелен човек, който е потвърдил, че пази свободата на медиите, на публицистите, на хората “.

„ Ние постоянно сме имали гражданска квота и считам, че тя е един заслужен представител за тази квота. Изобщо не ме интересуват реакциите на други партии “, добави той.

„ Нека не приказваме в този момент дали е вероятен или не разговор. Първо, всичко, което се случи и се видя за тях, в случай че се окаже правилно, ние няма да имаме разговор с тях. Това, което видяхме, в случай че се потвърди от правоохранителните органи и се потвърди, че всичко това е истина, с тези обвързаности с контрабанда, което видяхме, и с пудели, влачещи пачки, особено Движение за права и свободи няма да работи с тях, в случай че всичко това се потвърди по надлежния метод “, съобщи водачът на Движение за права и свободи по въпроса за възможна бъдеща работа с ПП-ДБ.

„ Всичко, което видяхме, е чудовищно. Мисля, че българският народ вижда, те нямат безусловно никакъв интегритет, за който говореха толкоз доста време. И към този момент като чукнат в „ Google “, виждат за себе си цялата истина “, посочи той.

„ За обединения, за всевъзможни неща не е редно да приказваме в този момент. Нека да оставим българските жители да преценяват рационално, да си дадат доверието на партиите, както преценяват, и по-късно ще седнем и ще приказваме в името на България “, прикани той.

Пеевски беше помолен да разяснява и скандалното държание на Бойко Рашков: „ За този човек Движение за права и свободи е споделило всичко. Този човек няма място в политиката, това е ясно на всички, а видяхме къде има място – по трапезите със седналия пудел до него, който несъмнено преди този момент му е напълнил джобовете с пачки “, оповестява Блиц.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР