Предполагаемият двойник на Владимир Путин е дърводелец от четвърта категория

...
Предполагаемият двойник на Владимир Путин е дърводелец от четвърта категория
Коментари Харесай

Daily Mail: Един от двойниците на Путин е дърводелец от Беларус, оцелял след опит за отравяне

Предполагаемият двойник на Владимир Путин е " дърводелец от четвърта категория " от Беларус, за който се твърди, че е оживял при опит за ликвидиране.

Днес Евгений Василиевич беше разпознат като " главен двойник " на съветския президент, защото се твърди, че е бил токсичен с " токсични субстанции ". Той " развил обриви по кожата на горните и долните крака и на шията, които лекарите в началото приели за алергия ", твърди през днешния ден съветският акаунт в Telegram General SVR, без да дава доказателства.

Каналът, прочут с дръзките си изказвания за здравето на Путин, е измежду няколкото източника, които настояват, че един или повече двойници на Путин постоянно се употребяват като дубльори на 71-годишния съветски президент - доктрина, подкрепена от украинското военно разузнаване.

Според съветски политически анализатор Василевич също по този начин е бил " дърводелец от четвърта категория " от Беларус. Д-р Валерий Соловей, някогашен учител в московска академия за образование на шпиони и дипломати, твърди, че Василевич даже е бил в ролята на водещ на новогодишната тирада на Путин.

През октомври 2023 година доктор Соловей, считан от критиците за теоретик на конспирацията, скандално съобщи, че съветският президент е умрял и е бил сменен от двойници, които в последна сметка са били следени от някогашния разузнавач на съветската работа за сигурност ФСБ.

Лекарите са давали на хипотетичния двойник Василиевич медикаменти, само че " когато резултатите от тестванията станали известни, те незабавно се свързали с " шефа на Съвета за сигурност Николай Патрушев, твърди каналът General SVR.

" Животът на резервата не е бил в заплаха - евентуално дозата е била прекомерно дребна. Сега се пробват да схванат по какъв начин токсичното вещество е попаднало в тялото на двойника ", се написа в канала.

Photos emerge of what some in Russia say is evidence of Putin's body double
— Huguenot (@HughBramlett)
Твърди се, че службите за сигурност ФСБ и ФСО са почнали следствие по съмнение за нападение, твърди каналът.

General SVR твърди, че разполага с вътрешни знания за Кремъл, като в същото време не дава твърди доказателства и е възприемана от мнозина като източник на тайни теории.

Анонимният акаунт се появява през 2020 година, преди нахлуването в Украйна, като твърди, че се ръководи от някогашни и сегашни членове на съветски публични органи. Оттогава той прави редица неоснователни и недоказани изказвания за Путин и неговата администрация. 

Известен е фактът, че акаунтът провокира рядко обществено изясняване от страна на Кремъл, откакто предходната година съобщи, че Путин е паднал по стълби и се е изцапал.

Vladimir Putin's 'body double' breaks out in rash after being 'poisoned'
— The Mirror (@DailyMirror)
" Това е изцяло погрешно ", съобщи представител пред Newsweek.

Миналата година General SVR също по този начин твърдеше, че Путин ще съобщи властта на някогашен началник на ФСБ, с цел да се подложи на интервенция от рак. По-късно Кремъл отхвърли Путин да е умрял от рак, като съобщи, че изказванията към здравословното му положение са " неуместни ".

Д-р Валерий Соловей, жигосан от Русия като " задграничен сътрудник ", също направи няколко смели изказвания за здравословното положение на Путин. В последното си видео някогашният професор допусна, че двойникът дърводелец е бил подготвен от московските секрети служби да играе ролята на Путин.

Now I have been following Putin for quiet some years now and I can tell you that the that you're seeing isn't the REAL Putin, only other than a Body Double, the Real Putin is Executed after disappearing for 10 days, I do not believe that it's a Black Hat Body Double only..
— MrConspiracy369 (@conspiracy369)
" Тези от вас, скъпи другари, които видяха по този начин нареченото новогодишно одобрение на по този начин наречения съветски президент, евентуално са забелязали, че то беше доста малко - сподели доктор Соловей. То беше не просто доста малко, то беше едно от най-кратките в историята на Путиновите [новогодишни послания]... Защо беше едно от най-кратките? Отговорът е явен. За да не гледате и да не слушате. Да не гледаш външния тип и да не слушаш гласа на индивида. Този човек, двойникът на Путин, се споделя Евгений Василиевич. Той идва от Беларус. Родом от Беларус. Евгений Василиевич. Да, дърводелец от четвърта категория. Това е истината ", казва Д-р Валерий Соловей.

Той не показва фамилното име на хипотетичния лъжец, а го назовава с хипотетичното му първо име Евгений и бащино или второ име Василевич. 

От предходната година се приказва за двойник на име " Василевич ", откакто висшият съветски църковен глава патриарх Кирил, глава на православната черква, се обърка, като се обърна към Путин по време на среща с " Ваше превъзходителство, многоуважаеми Владимир Василевич ", преди да се поправи и да назова вярно президента Владимир Владимирович.

❗️ A Thousand and One Putin, or how many body double does he have?

The recent news that he has died has intensified the topic of Putin's body double, which has been circulating for 20 years. Whether the " real " Putin is alive is unknown, but the existence of more than one double…
— " Liberty of Russia " Legion (@legion_svoboda)
По това време, през юли, доктор Соловей съобщи, че Кирил е знаел за Путин и неговите двойници. Той съобщи пред " Живой Гвоздь ", канал в YouTube, че Василевич " е бащиното име на двойника " и че Кирил " знае бащиното име на двойника ".

Украинската работа за военно разузнаване също съобщи тази седмица, че Кремъл разполага с най-малко трима двойници на Путин. Говорителят на украинската работа за военно разузнаване HUR Андрий Юсов съобщи тази седмица: " Тази информация [за това, че Владимир Путин употребява дубльори] се удостоверява от доста източници... Тя към този момент не е някаква вест или нещо, което би трябвало да се потвърждава в света... Технологията на двойниците е била употребена преди и се употребява в този момент, по-специално от Владимир Путин или неговото обграждане, хора, които въздействат на обстановката в Кремъл. "

Някои споделят, че двойниците се употребяват, тъй като Путин е тежко болен или се крие в бункер заради параноя за сигурността си, или се разполагат от обкръжението му, тъй като диктаторът е мъртъв. 

Други допускат, че новогодишното предаване е било облик на Путин, основан от изкуствен интелект. Според наблюдаващите вратът на съветския президент е изглеждал асинхронен с тялото му, като че ли главата му е била наложена за телевизионната тирада.

Професорът от дълго време твърдеше, че същинският Путин е тежко болен от рак, а през октомври сподели на почитателите си, че Путин е починал, с цел да бъде сменен от двойници. Той съобщи, че кръгът от двойници е проведен от 72-годишния Николай Патрушев, някогашен основен разузнавач във ФСБ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР