Предполагаемият двойник на Владимир Путин е дърводелец от Беларус, за

...
Предполагаемият двойник на Владимир Путин е дърводелец от Беларус, за
Коментари Харесай

Двойникът на Путин - дърводелец от Беларус

Предполагаемият двойник на Владимир Путин е дърводелец от Беларус, за който се твърди, че е оживял при опит за ликвидиране.

Двойникът се споделя Евгений Василевич и за него се твърди, че е бил изработен опит да бъде токсичен с " токсични субстанции ", написа " Дейли мейл ", базирайки се на Телеграм канала " Генерал СВР ". 

Каналът е прочут с дръзките си изказвания за здравето на Путин и е измежду няколкото източника, които настояват, че един или повече двойници на Путин постоянно се употребяват като дубльори на 71-годишния президент - доктрина, подкрепена от украинското военно разузнаване, написа " 24 часа ".

Руският политически анализатор доктор Валерий Соловей, някогашен учител в московска академия за образование на шпиони и дипломати, твърди, че Василевич даже е изнесъл новогодишната тирада вместо Путин. 

През октомври 2023 година доктор Соловей, считан от критиците за конспиратор, скандално съобщи, че съветският президент е умрял и е бил сменен от двойници, които са следени от съветската работа за сигурност ФСБ.

Телеграм каналът “Генерал СВР " твърди, че разполага с вътрешна информация за Кремъл, като в същото време не дава доказателства и се възприема от мнозина като източник на тайни теории.

Анонимният акаунт се появява през 2020 година, преди нахлуването в Украйна, като твърди, че се ръководи от някогашни и сегашни членове на съветски публични органи. Оттогава той прави редица неоснователни и недоказани изказвания за Путин и неговите доближени. Известен е фактът, че акаунтът провокира рядко обществено изясняване от страна на Кремъл, откакто предходната година съобщи, че Путин е паднал по стълбите и е потърпевш.

" Това е изцяло погрешно ", отхвърли тогава представител на Кремъл.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР