Преди седем години Рич и Джаки Макензи купиха втора употреба

...
Преди седем години Рич и Джаки Макензи купиха втора употреба
Коментари Харесай

„Разменихме дома си и натоварения си живот, за да живеем на лодка с децата и домашните си любимци – намалихме разходите си наполовина“

Преди седем години Рич и Джаки Макензи купиха втора ръка 60-футова тясна лодка с проекта да живеят на борда на непрекъснато дебаркирали с двете си деца.

Двойката имаше просветление, откакто регистрираха какъв брой са похарчили за наем и сметки, какъв брой уплашени са били и какъв брой малко качествено време са имали с децата си. Но те се колебаеха да пътуват на цялостен работен ден: въпреки да изглеждаше привлекателно, Рич работеше дълги часове като градинар, а децата посещаваха учебно заведение.

След това бащата на Рич умря през 2020 година и към този момент поставяше под въпрос работата си, двойката реши да отстрани уговорките, които им пречеха да пътуват.

Сега двойката – дружно със сина Боб, в този момент на 13 години, и дъщерята Фльор, на седем години, две кучета и една котка прекарват живота си в корабоплаване по водните пътища на Англия и нямат проекти да се връщат в жилище от тухли и хоросан. Докато плава по хилядите плавателни канали в страната, разноските на фамилията са намалели почти наполови...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР