Преди около година стана ясно, че новата половинка до Сашо

...
Преди около година стана ясно, че новата половинка до Сашо
Коментари Харесай

Половинката на Сашо Кадиев посрещна рождения си ден в Израел заедно с Алекс Богданска

Преди към година стана ясно, че новата половинка до Сашо Кадиев е моделката Ивелина Чоева, която е с съвсем 14 години по-млада от него. Годините нямат значение, тъй като двамата наподобяват в действителност доста щастливи дружно и несъмнено се носят на крилете на любовта. Определено за всички тази вест беше потрес, само че с времето се привиква с всичко.

Виж още: Опасно близки: Алекс Гърдева цъфна на рождения ден на Илиян Найденов

Преди броени дни двамата отпътуваха за Тел Авив, Израел, в компанията на още две дами, едната от които е някогашната брачна половинка на Даниел Петканов - Александра Богданска. Миналото лято, когато още Петканови бяха семейство, посетиха по двойки с Ивелина и Сашо Италия, а от влоговете и фотосите им разбрахме, че са си изкарали повече от добре. Е, за жалост към този момент тези почивки ще са в по-различен състав. 

Виж още: Галена е №1 в България, само че по какъв начин съумява? Топ 5 аргументи за какво е толкоз сполучлива (и готина)

Е, очевидно двете моделки много са се сближили, тъй като това пътешестване е било за рождения ден на Ивелина. Красавицата очевидно е решила тази година да чества в доста стеснен другарски кръг. Сашо сигурно се усеща доста добре в компанията на три млади и доста красиви дами. Купонът с него е сигурен, рожденичката няма по какъв начин да не си изкара добре. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/ivelinachoeva/, https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР