Преди близо година стана ясно, че Джъстин Тимбърлейк и Джесика

...
Преди близо година стана ясно, че Джъстин Тимбърлейк и Джесика
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк потвърди, че е станал татко за втори път, разкри името на бебето

Преди близо година стана ясно, че Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са станали родители за повторно. Макар информацията тогава да не бе доказана публично от двойката или техни представители, новината се разнесе много бързо по света. Сега музикалната звезда удостовери, че е станал баща за повторно. Той направи това по време на изявление за шоуто на Елън Дедженеръс. 

39-годишният поп артист заяви и по какъв начин се споделя бебето:

" Името му е Финиъс. Той е необикновен и извънредно сладостен. Никой не спи, само че това не е проблем, тъй като сме доста щастливи ", споделя още Джъстин.

Виж още:

През ноември 2020 новината, че Джъстин е станал баща бе отчасти доказана, само че от американския ТВ водещ Джими Фалън, с който Тимбърлейк е доста непосредствен от години. Водещият описа за първата си среща с бебето на звездната двойка. Не излиза наяве за какво толкоз дълго време Джъстин и Джесика са криели новината, само че в последна сметка това си е тяхно право.

Припомняме, че преди раждането на Джесика, двамата имаха съществени проблеми, откакто изтекоха папаршки фотоси на Джъстин, който бе уловен в рискова непосредственост до своята екранна половинка Алиша Уейнрайт. Малко по-късно Тимбърлейк разяснява държанието си, като го дефинира за неверно, бил е " мощно пийнал " и не е размишлявал вярно, извинявайки се на своята брачна половинка, която обожава безпределно доста. Е, очевидно са преодоляли този интервал и в този момент са още веднъж щастливи и все по този начин влюбени.

Виж още:

Изображение: Getty Images, https://www.instagram.com/jessicabiel/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР