Пред погледа на звездите Захари Бахаров и Самуел Финци дъщерята

...
Пред погледа на звездите Захари Бахаров и Самуел Финци дъщерята
Коментари Харесай

Дъщерята на президента показа перфектно тяло на сцената на Народния театър 


Пред погледа на звездите Захари Бахаров и Самуел Финци дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, блесна в постановката „ Елементарните частици “ по Мишел Уелбек.

Това бе първо посещение на завършващата тази година млада актриса в Народния спектакъл. Ролята й не бе централна, само че бе извънредно присъща. В превъплъщението си Дарина, както и останалите млади девойки демонстрираха съвършени тела по бански и изрязани сребристи костюми.

Постановката, която е изненадата за сезона, с режисьор Крис Шарков, провокира 10-минутни бурни овации. Точният нюх на екипа по какъв начин да се придвижи сцена от романа с неговите над 360 страници в паралелни светове на героите впечатли и публиката, и шефа на Народния спектакъл – Васил Василев, който пристигна да види крайния резултат с красивата си жена Надя Дердерян.

„ Елементарните частици “ по романа на Мишел Уелбек влияе на всички с дълбочина и меродавност, посредством сбита и въздействаща театрална среда, тон и облик. В този „ диалог за бъдещето ни като хора “ мощна роля изигра и Теодора Духовникова, която даде рамо и на младите си сътрудници в постановката – Март Димитров, Жаклин Даскалова, Димитър Николов, Елена Иванова, Славена Зайкова и Дарина Радева.

Постановката е обществена антиутопия, която слага въпроса дали в дехуманизиращия се свят индивидът резервира свойството си да обича. Отговорът се търсеше посредством странствуване обратно и напред във времето, където водачи с изключение на създателя на театралния текст бяха и актьорите.

„ Този театър е отдаден на индивида “, сподели в края Теодора Духовникова. Последваха три биса, а грейналата аудитория остана да събере и подписи от екипа.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР