Правният анализатор на CNN Ели Хониг критикува делото за пари

...
Правният анализатор на CNN Ели Хониг критикува делото за пари
Коментари Харесай

Анализатор на CNN казва, че Тръмп няма да бъде осъден в не-синя зона, делото разчита на известния лъжец Майкъл Коен

Правният анализатор на CNN Ели Хониг подлага на критика делото за пари в загадка в Ню Йорк против някогашния президент Тръмп през ново подкаст изявление като „ приблизително “ и прекомерно разчитащо на някогашния персонален юрист Майкъл Коен, казвайки, че доверието в него е на пух и прахуляк, откакто е казвал „ неистини върху неистини “.

Появява се в епизода от вторник на „ Някой би трябвало да победи ", Хониг настоя, че единомислещата присъда за почтен е малко евентуална за Тръмп, изключително откакто процесът се организира в тъмносин Манхатън, само че делото е криво-ляво и в никакъв случай няма да получи присъда в суинг регион.

„ Според мащаба на случаите, които прокурорите упрекват, това е приблизително, коства ми се “, сподели Хониг пред Тара Палмери от Puck. „ Ако гледаха този случай в пълномощия, която щеше да е 50-50 Тръмп-Байдън, бих споделил, че няма късмет за неоправдателна присъда. Но знаете, здравословното болшинство от наказателни каузи, които отиват на съд, в действителност водят до присъди. "

стартира в понеделник, къд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР