Правителството вчера прие решение, с което назначава четирима нови областни

...
Правителството вчера прие решение, с което назначава четирима нови областни
Коментари Харесай

Смениха областния управител на Видин, Ани Арутюнян сяда на мястото на Иво Атанасов

Правителството през вчерашния ден одобри решение, с което назначава четирима нови регионални шефове на четири области, измежду които и Видин. 
С решение на Министерски съвет за губернатор на крайдунавския град е назначена Ани Арутюнян. До този миг беше заместник-областен шеф на регионалния център. Тя размени на поста досегашния регионален шеф Иво Атанасов. 
Новият регионален шеф на Видин е хоноруван учител в катедра „ Политология ” в УНСС. Притежава богат опит в създаването на просветителни и проучвателен планове в областта на предприемачеството, ориентирани към дребни и междинни предприятия, както на национално, по този начин и на интернационално равнище, оповестиха от държавната осведомителна работа.
Припомняме, че Ани Арутюнян встъпи в служба като заместник-областен шеф на Видин през юли предходната година. Отговаряше за ресорите опазване на здравето, обществена политика, обучение и просвета, просвета, спорт и юношески активност, туризъм и трансгранично съдействие в подтекста на стратегиите Румъния-България и България-Сърбия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР