Правителството на Тайван съобщи, че четирима души са загинали при

...
Правителството на Тайван съобщи, че четирима души са загинали при
Коментари Харесай

Тайван разтърсен - 7,2 по Рихтер

Правителството на Тайван заяви, че четирима души са починали при земетресението с магнитуд 7,2, което раздруса територията по-рано денем, съобщи Ройтерс.

Епицентърът е бил на към 25 км югоизточно от Хуалиен в Източен Тайван. 

Земетресението е предизвикало голям брой тежки повреди на здания и е ранило към момента незнаен брой хора на острова, който има повече от 23 милиона поданици. 

Пекин изрази мощна угриженост за обстановката на острова, който възприема за своя територия, и изрази предпочитание да даде помощ.

Премиерът на Япония Фумио Кишида също увери, че неговата страна е подготвена да окаже подкрепа на Тайван.
 Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР