Правителството издаде здравно предупреждение за семейства, които планират дни във

...
Правителството издаде здравно предупреждение за семейства, които планират дни във
Коментари Харесай

Великденско предупреждение, тъй като родителите са казали да не позволяват на децата да пипат агнета в домашните зоологически градини поради риск от тежко заболяване

Правителството издаде здравно предизвестие за фамилии, които възнамеряват дни във ферми и домашни зоологически градини по Великден.

Децата, които галят и галят агнета и други животни, са изложени на риск от съществени здравословни проблеми, в случай че не вземат защитни ограничения, сподели Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA). Посещенията на ферми и домашни зоологически градини по време на великденската почивка са свързани с скок на стомашно-чревните инфекции, предизвести организацията.

Семействата са предизвестени да вземат спомагателни защитни ограничения, с цел да избегнат неразположение от инфекциите, които могат да причинят диария и стомашни болки и в съществени случаи водят до тежко заболяване.

Хората посещават ферми по два метода, предизвести UKSHA South West в изказване през вчерашния ден. Първо посредством допиране на животни, до момента в който ги галите или храните, и второ посредством влизане в контакт с скотски изпражнения върху нечисти повърхности към фермата.

Необходим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР