Прави впечатление, че Иво Андреев доста е занемарил външния си

...
Прави впечатление, че Иво Андреев доста е занемарил външния си
Коментари Харесай

Иво Андреев може да бъде сбъркан с бродяга

Прави усещане, че Иво Андреев много е занемарил външния си тип, откогато не е на екран. Припомняме, че преди време той съобщаваше прогнозата за времето от дребния екран по bTV, Нова тв и несъществуващата към този момент ТВ7. Освен това мълвата носи, че е почнал да злоупотребява и с алкохола, за което приказва и външния му тип, издаващ махмурлук преди няколко дни.

 

47-годишният Андреев бил засечен на скамейка в центъра на София, където пушел електронна цигара. Пременен с дънки и зимно яке, ученикът на Минчо Празников всмуквал от мундщука на всеки 15 секунди, до момента в който погледът му блуждаел в пространството.

 

Под очите му отдалеко се виждали големи тъмни кръгове и торбички, а под брадичката му се полюшвала двойна гуша. Освен това освен не се бил избръснал, а и облеклата му не били обичайно чисти, тъй че умерено можел да мине за някой скитник.

 

Злите езици носят, че Андреев залитнал към чашката след скандалната разлъка с някогашната си жена – спортната журналистка Вили Асенова. Мълвата носи, че напоследък се среща с доцентка от Факултета по публицистика, само че хабилитираната дама не съумява да го измъкне от лапите на порока му.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР