PR-експертът Арман Бабикян оцени проверките в Слънчев бряг като доказателство

...
PR-експертът Арман Бабикян оцени проверките в Слънчев бряг като доказателство
Коментари Харесай

Изключително комично е вицепремиер да търчи като санитарен инспектор

PR-експертът Арман Бабикян оцени инспекциите в Слънчев бряг като доказателство от страна на кабинета „ Борисов - 3 ", че „ опитва личните си знания в ръководството на страна ". Пред БНР той разяснява показните акции на управляващите против заведенията в курорта, водени персонално от вицепремиера Валери Симеонов.

„ Вицепремиер, който търчи като хигиеничен контрольор сред заведенията и замерва шума, е нещо извънредно комично във всяка една цивилизована страна. Да не приказваме да арестуваш преносим компютър, или да арестуваш диджей, който пуска музика, в действителност е много смешно, в случай че не беше тъжно ", сподели Бабикян.

„ С държанието си Симеонов декларира, че единствено с политическа защита институциите могат да си правят работата ", изясни специалистът.

Което значи, че в действителност тези хора не знаят по какъв начин да ръководят системи и не знаят по какъв начин да връчат закона в ръцете на тези хора и те да го съблюдават. Говоря за доста от институциите, които той влачеше със себе си, а той като грижлива майка ги стимулираше откъм гърба. Вижте, в действителност е доста смешно това и демонстрира, че има тежко неумение, да не кажа нелепост, по какъв начин се ръководи.

Той самият със мемоари от своето минало съществуване като притежател на кабелна телевизия, може да направи къс лист доста бързо на противозаконните хотели по Черноморието - една задача, почтена за вицепремиер.

Да седне, да си поговори с тези мутри, които са наедрял размер и по-му отиват като вицепремиер, и да обсъдят по кое време събарят хотелите с багери и тогава, в случай че желае да си занесе политическото наличие там и да гледа щастливо отдолу под мустак багерите ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР