ПП Републиканци за България“ проведе първото заседание на Изпълнителния съвет.

...
ПП Републиканци за България“ проведе първото заседание на Изпълнителния съвет.
Коментари Харесай

ПП „Републиканци за България“ определи говорител, административен и международен секретар

ПП „ Републиканци за България “ организира първото съвещание на Изпълнителния съвет. На него бяха взети основополагащи решения и признати редица действия свързани с действието на партията отсега нататък.
Приеха се Правилник за организацията и активността на Изпълнителния и Контролния съвет на партията, както и за основаване на Клубове.

Приеха се правила за култивиране на персонални данни, Правилник за финансовата активност и мостри на документи и приложения към Правилника за финансовата активност на партията.

След извършено гласоподаване бе определено лице, което ще е отговорно за приходите, разноските и счетоводната отчетност на Политическа партия „ Републиканци за България”.

Утвърдени са Областни организации на територията на страната.

За краткотрайни Областни координатори на Политическа партия „ Републиканци за България “ са определени:

Благоевград - Атанас Станкев Камбитов, Бургас - Ангел Стефанов Рангелов; Варна-Панайот Николов Кискинов; Велико Търново - Николай Стефчев Драков; Видин - Албена Николова Георгиева; Враца - Тодор Борисов Тодоров; Габрово - Добри Димов Христов; Добрич - Николай Иванов Милков; Кърджали - Илия Сотиров Илиев; Кюстендил - Иво Методиев Чивийски; Монтана - Камелия Тодорова Кирилова; Перник - Сергей Кирилов Тодоров; Плевен - Христослав Михайлов Михайлов; Пловдив – град- Христо Ангелов Димитров; Пловдив – област - Георги Димитров Пилев; Разград- Рейхан Ридван Вели; Русе - Бранимир Огнянов Стефанов; Сливен- Недко Йорданов Недев; София – град - Петко Радов Чамов; София – област- Мартин Йорданов Асенов; Стара Загора- Петя Иванова Станева; Търговище-Тоника Колева Колева; Хасково- Антон Делчев Иванов; Шумен- Гюнай Физула Исмаил; Ямбол- Георги Иванов Славов.

За Говорител и Административен секретар на Политическа партия „ Републиканци за България “ е определен доктор Виктор Серафимов, а за Международен секретар доктор Джема Грозданова.

Първото съвещание на Контролния съвет на Политическа партия „ Републиканци за България” е планувано за сряда, 2 декември.

Кои са доктор Виктор Серафимов и доктор Джема Грозданова?

Д-р Виктор Серафимов, Говорител и Административен секретар

Виктор Серафимов е лекар по интернационално право и интернационалните връзки. Завършил е СУ „ Свети Климент Охридски” и има спомагателна специализация „ Английско и европейско право” в Института за продължаващо образование на Университета Кеймбридж. Към момента е студент в магистърска стратегия по Бизнес администрация в Американския университет в България. От 2016 година е член на Управителния съвет първо на Българското национално радио, а след това на Българската национална телевизия.

Участвал е в редица работни и експертни групи към Комисията по просвета и медии към 42-то, 43-то и 44-то Народно заседание. Има голям брой научни изявления в разнообразни научни издания в страната и отвън нея, като е взел участие в интернационалните конгреси, отдадени на свободата на словото, публичните медии и медийната среда, проведени от Европейския съвет за радио и телевизия.

Д-р Джема Грозданова, Международен секретар

Народен представител в 4 състава на НС; Председател на комисията по Европейски въпроси 2013 г.; Председател на Комисията по Външна политика 2014-2020 г.;

Три мандата заместник-председател на Парламентарната Асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) 2009-2011 година,2015-2016 година, 2018-2020 г.;

Председател на групата за другарство България-САЩ 2014-2020 г.;

Докладчик на Съвета на Европа за Украйна 2018-2020 г.; Член на Европейския Съвет по външна политика;

Съпредседател на Интерпарламентарната конференция по обща външна политика и политика за сигурност и защита (ОВППС) по време на първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 година с заключителен докумен и реализиран консенсус сред 28 страни членки.

„ От днешното ни съвещание ставаме най-хубавата структурирана и позиционирана партия в страната. „ Републиканци за България “ е първата политическа мощ, която прави сходно съвещание. Нека да предложим неща, които да бъдат потребни и възприети с небосвод от обществото “, прикани ръководителят Цветан Цветанов.

„ Партията е на всички нас, това което беше изискването на зам.-председателя Павел Вълнев, с цел да се включи – всеки, да носи своя престиж и да убеждава хората за работата си. Да имаме професионално проведена партия, която да работи и пази евроатлантическият път на страната “, сподели още Цветанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР