Повече от две години, откакто руската инвазия преобърна живота им

...
Повече от две години, откакто руската инвазия преобърна живота им
Коментари Харесай

Мудрик има за цел да издигне Украйна над Исландия в Евро 2024, класирайки се за първия турнир след инвазията

Повече от две години, откогато съветската инвазия прекатурна живота им с главата надолу, украинските футболисти са на един мач от постигане до Европейското състезание.

Михайло Мудрик може постоянно да е на аварийна пейка на Челси тези дни, само че надареният — въпреки и променлив — нападател може да бъде от решаващо значение за възможностите на Украйна да победи Исландия във финала на квалификационния плейоф във вторник.

Ракетни удари по Украинската столица Киев в понеделник подсещаше за непрекъснатата опасност вкъщи. Приблизително половината от тима играе в украинската лига, където мачовете се организират без фенове и от време на време се прекъсват от сирени за въздушна паника.

Мачът във вторник механически е домашен за Украйна, само че войната значи, че се организира в полския град Вроцлав. Полша одобри доста украинци, които напуснаха домовете си и би трябвало да има забележителна навалица, както беше, когато украинският първенец по бокс Олександър Усик победи кандидата Даниел Дюбоа на същото мяст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР