Повече от 650 германски полицаи са участвали в десетки акции

...
Повече от 650 германски полицаи са участвали в десетки акции
Коментари Харесай

Ограничаване на Евро 2024, тъй като стотици германски полицаи започват акции в пъбове и клубове преди турнира

Повече от 650 немски служители на реда са взели участие в десетки акции в клубове и пъбове в градовете домакини на Евро 2024.

Шефовете на полицията оповестиха огромни ограничения против активността на противозаконните банди, до момента в който десетки хиляди почитатели на Шотландия и Англия се готвят да се насочат към Германия за шампионата. Властите споделиха, че желаят да разбият банди, занимаващи се с опиати, проституция, измами, изнудване и грабежи.

И те разкриха, че нападенията са осъществени особено в този момент преди първия мач сред Германия и Шотландия на 14 юни в Мюнхен. Два от градовете, обхванати от нападенията, ще бъдат домакини на игрите на Англия – Гелзенкирхен за първия мач против Сърбия на 16 юни и Кьолн, където се изправят против Словения на 25 юни.

Тартанската войска също се насочва към Кьолн за мача против Швейцария на 19 юни. Министърът на вътрешните работи на Северен Рейн Вестфалия Херберт Ройл сподели, че полицията подозира, че незаконни банди се откриват като биячи в клубове и питейни заведения.

Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР