Потребителите на Имотен регистър ще могат да получават документи по

...
Потребителите на Имотен регистър ще могат да получават документи по
Коментари Харесай

Агенция по вписванията предоставя шест нови електронни услуги през единния портал

Потребителите на Имотен указател ще могат да получават документи по електронен път единствено с електронен автограф. Шест нови електронни услуги, предоставяни от службите по вписвания към този момент са налични посредством единния портал.

" Новите електронни услуги доста ще облекчат потребителите на услугите на службите по вписвания към АВ . Стартирането им беше обвързано с приемането на нужните нормативни промени и когато то стана факт, което по време съответства и с предварително завършилата тази година инвентаризация, Агенция по вписванията навреме презентира електронните услуги ", акцентира Габриела Козарева, изпълнителен шеф на Агенция по вписванията.

Новите услуги са:

Издаване на удостоверен дубликат от вписан акт

Издаване на незаверен дубликат от вписан акт

Издаване на уверение за лице

Издаване на уверение за парцел

Издаване на уверение за лице за избран интервал

Издаване на уверение за парцел за избран интервал
 Агенция по вписванията се
Агенция по вписванията се " спъна " в PDF файл

Оплаквания до Мая Манолова за нарушена връзка с Търговския указател

Всички те могат да бъдат декларирани на. За задачата ползвателите би трябвало да имат регистрация в портала, разполагаем електронен автограф (КЕП), попълнена форма в уеб страницата, според от желаната услуга и заплатена държавна такса през системата на Epay.

Незавереният дубликат потребителите могат да достъпят електронно, в меню " Моите заявки " в единния портал на организацията. Завереният дубликат може да се съобщи електронно, само че се получава единствено на място в службата по вписвания по местоположение на парцела. В може да се направи информация дали желаната информация е подготвена за приемане.

Заявленията за издаване на удостоверения за лице и парцел, както и за избран интервал също ще може да се подават напълно електронно, а потребителите ще показват по какъв начин желаят да получат готовото уверение - електронно в портала, или на място в работа по вписвания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР