Посолството на САЩ в София на Държавния департамент на САЩ

...
Посолството на САЩ в София на Държавния департамент на САЩ
Коментари Харесай

150 000 ДОЛАРА КЕШИ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО НА ИЗМЕКЯРИ ЖУРНАЛИСТИ, КОИТО ДА БЛОКИРАТ „РУСКИ ИЗТОЧНИЦИ“, ДЕМЕК ВСЕКИ, КОЙТО МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ, А НЕ Е ЗОМБИ НА ХЕРО МУСТАФА!

„ Посолството на Съединени американски щати в София на Държавния департамент на Съединени американски щати афишира открит конкурс за организации, които да подадат заявки за осъществяване на стратегия за поощряване на развиването на самостоятелни медии в България посредством образование на публицисти и студенти по публицистика. Моля те следвайте всички указания по-долу.

Приоритетен район: България

Цели на програмата:

Програмата ще ускори устойчивостта на публицистите към съветската дезинформация и операция В България. Грантополучателят ще организира образования и семинари за публицисти и журналистикастуденти от цяла България (със специфичен акцент върху тези, които като цяло са незадоволително обслужвани от сходни излъчвания, само че и включващи авторитетни районни публицисти отвън столицата),откриване и отбрана от съветска дезинформация в сферите на обичайна и онлайн медии. Целта на тези образования е да оказват помощ на публицистите да разпознават и ревизират фактитепоток от дезинформация, идваща от съветски източници. “

Цялата оферта на Херо Мустафа можете да видите тук:

И по този начин, в този момент ще са накачулят куп измекяри „ публицисти “, които драговолно да блокират и отстраняват всички, които мислят с главите си, само че ще са клеймосани като „ съветска дезинформация “.

Не видяхме тези безумни 4000 рубли, които Путин заплаща у нас, съгласно малоумната Лена Гугъла, само че ето идат новите продажни измекяри помияри, наричащи себе си другояче „ публицисти “. Срещу 150 000 $ харизани от Херо Мустафа да въдворяват нацистка цензура.

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР