Последните няколко месеца бяха едни от най-предизвикателните, с които принц

...
Последните няколко месеца бяха едни от най-предизвикателните, с които принц
Коментари Харесай

Принц Уилям „разчита на невероятен съюзник“ на фона на лечението на рак на Кейт Мидълтън, твърди експерт

Последните няколко месеца бяха едни от най-предизвикателните, с които принц Уилям и останалата част от кралското семейство трябваше да се оправят в последно време години, само че на фона на всички компликации, специалист твърди, че принцът на Уелс е съумял да разчита на някой, който може да наподобява „ малко евентуален съдружник “.

След като принцеса Кейт претърпя коремна интервенция през януари, тя остана надалеч от публичното внимание, до момента в който се възстановяваше - и седмици наред имаше интензивни спекулации онлайн по отношение на положението на нейното здраве, само че малко обществеността знаеше, че зад затворени порти тя беше диагностицирана с рак и беше посъветвана да стартира курс на превантивна химиотерапия.

Докато Уилям и Кейт се занимаваха с това по какъв начин да оповестят на децата си тази опустошителна вест, принцът на Уелс също трябваше да се оправи сериозното предизвикателство на диагнозата рак на неговия татко крал Чарлз. Когато монархът стартира постоянното си лекуване, той беше посъветван от медицинския си ек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР