Последната социология показва, че аз съм единственият алтернативен кандидат, който

...
Последната социология показва, че аз съм единственият алтернативен кандидат, който
Коментари Харесай

Григорова: Кметът не е счетоводител, той задава посоката

Последната социология демонстрира, че аз съм единственият различен претендент, който може да се яви против сглобката. Това съобщи Ваня Григорова, претендент за кмет на София, повдигнат от Българска социалистическа партия и Обединена Левица.

„ В центъра на моята акция са проблемите на редовия софиянец. Макар че доста говореха, че София е лъскава, а не на работещите, се оказа, че не е по този начин. Проблемите на неелитарната част на София нямаха своя изразител “, сподели тя пред Българска национална телевизия.

Според нея не е правилно, че София се интересува единствено от цифровизация и интелигентен град. „ С копче не става, би трябвало да има човек, който да го натисне “, добави тя.

Григорова се дефинира като представител на редовия работещ софиянец, само че не е анти останалите жители. Според нея имаме доста тежко комплициране сред ляво и дясно в България.

Столичният кмет не е счетоводител, не е проектант, той би трябвало да задава посоката и в никакъв случай не би трябвало да стои настрани от разискването на националните въпроси, безапелационна е Григорова.

Тя акцентира, че софиянци ще бъдат доста тежко ударени от идната либерализация на енергийния пазар. „ Това, което може да направи Столична община е да има собствен личен снабдител на сила. Общинско дружество за доставка на електрическа сила. Както Чешката страна може да има енергийно дружество у нас, по този начин и Столична община може да има такова дружество. То ще бъде коректив и ще предлага най-изгодната цена за софиянци “, изясни Григорова.

Когато няма какво да предложиш, търсиш под вола теле, уточни Григорова за своите съперници и добави, че не може да бъде ефикасен предлагания от тях „ надзор на контрола “ на „ ремонт на ремонта “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР