Поредна група за поръчкови убийства е оправдана от съда преди

...
Поредна група за поръчкови убийства е оправдана от съда преди
Коментари Харесай

Поръчкови убийства, дрога и пране на пари: Съдът оправда групата на Мила Георгиева

Поредна група за поръчкови убийства е оправдана от съда преди 2 седмици, сподели инспекция на “24 часа”. Това са Мила Георгиева, която беше упрекната като водач на бандата, синът ѝ Мартин Джито, родният ѝ брат Ангел, доведеният Максим Кулишев, някогашният ѝ брачен партньор Михаил Георгиев, Георги Божилов-Жоро Тениса, ексбаретата Мирослав Стоянов и още двама мъже.

Роднините бяха упрекнати за поръчкови убийства, палежи, пране на пари и разпространяване на дрога. Бяха задържани през януари 2015 година, когато тежковъоръжени служители на реда нахлуха в къщата на Мила Георгиева в кв. “Бояна”. Това беше втори арест за нея. През 2012 година я задържаха за Данък добавена стойност измами, само че не е известно да има дело по случая.

Синът ѝ Мартин Георгиев-Джито не беше открит и го оповестиха за търсене с Интерпол. 3 година по-късно той самичък се съобщи в ГДБОП. Тогава се оказа, че никой не го е търсил и младежът си бил в България.

При акцията бяха открити и дребни количества марихуана. В нощното шкафче на брата на Мила Георгиева Ангел е открит 1 г марихуана, а в хладилника на Максим Кулишев са открити 150 година Това е единственото наказване по мегаделото. Кулишев е осъден с условна присъда за притежанието на дрогата, която той твърди, че му пособия за лекуването на няколко заболявания.

От 2015 година насам обвиняванията против роднините и приятелите падаха едно по едно. Първо бяха тези за убийства.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР