Поп звездата Дара направи комична имитация в Денсинг старс“ и

...
Поп звездата Дара направи комична имитация в Денсинг старс“ и
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Дара поздрави Божинката с малко коте в Денсинг старс“

Поп звездата Дара направи комична реплика в „ Денсинг старс “ и я посвети на футболиста Валери Божинов. Певицата артистично се превъплъти в почтено коте и прати доста поздрави на спортиста, който преди време се прочу с паметната имитация „ Малко коте, секс има ли? “, насочен в чата към недостъпна красавица.  

Дара въодушевено влезе в ролята на малко животинче, направлявана от колегата й в „ Денсинг старс “. Джими я накара да се движи по паркета като гальовна котка поради новия им танц - буйна румба. Певицата се раздвижи постепенно, облиза „ лапичка “ и измяука: „ Поздрав за Валери Божинов! “.



Под прожекторите тя обаче стана сериозна, показва страхотна мекост, прелест и съблазън, и потвърди, че е измежду огромните кандидати за финала на „ Денсинг старс “, до който остават единствено две седмици. „ Дара, ти беше нежна като глухарче. Личи си, че си влюбена жена “, похвали я Галена Великова. „ Беше добре, само че не беше шедьовър. Не можа да направиш по-бавните придвижвания “, разкритикува певицата Томаш Папкала. „ Аз пък видях пресъздаването на кървящата обич! Това беше най-хубавата румба до момента “, отвърна го Илиана Раева и подвигна великодушна десетка. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР