Поп и рап звездата Аарън Картър почина през ноември, а

...
Поп и рап звездата Аарън Картър почина през ноември, а
Коментари Харесай

Вече го забрави? Едрогърдата българка Мелани прежали смъртта на Аарън Картър

Поп и рап звездата Аарън Картър умря през ноември, а неговата половинка изпадна в много комплицирана обстановка. Българката Мелани Мартин, която стана известна у нас с големите си гърди, не спираше да споделя фотоси и видеа с починалия си обичан.

Блондинката бе съществено разтърсена от случилото се, тъй като остава самотна майка. По непотвърдена информация наследството, което оставя Аарън, не било по никакъв начин огромно. Според уеб страницата Celebritynetworth става въпрос за към 400 хиляди $. Изпълнителят афишира фалит през 2013 година, когато излиза наяве, че има над 3.5 млн. $ задължения. 

Виж още: " Бебето ще се появи в съдбоносна година ": Гадателка със странни предсказания за Златка Райкова 

В западни таблоиди се твърди, че фамилията на Аарън не харесвали българката. Смята се, че сега някои от членовете на звездното семейство желали да подсигурят момченцето на починалия рапър, само че без Мелани да има достъп непосредствено до тези финанси.

Междувременно Мелани спря интензивността си в Instagram, само че откри време да отиде на коафьор, само че и да се щракне с коафьора. 

Виж още: Търсят се: Новите надарени български дизайнери 

Докато едни одобряват това обикновено, то други подлагат на критика Мелани и я упрекват, че " очевидно към този момент е не запомнила за Картър ", щом мисли за прически. Дали обаче е в действителност по този начин, единствено българката си знае. Понякога новата прическа оказва помощ на човек да види една обстановка с други очи. 

Виж още: Златка Димитрова потъна в скърб! Плеймейтката пусна бомбата и изчезна

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР