Помощник треньорът на ЦСКА - Анатоли Нанков, застана пред камерата

...
Помощник треньорът на ЦСКА - Анатоли Нанков, застана пред камерата
Коментари Харесай

Нанков: Стамен Белчев иска да изгради стил на игра, който лично на мен ми допада много

Помощник треньорът на ЦСКА - Анатоли Нанков, застана пред камерата на " Домът на футбола " по " Диема спорт " за изявление, в което приказва за завръщането си в клуба от " Борисовата градина " и обстановката при " алените ".

Нанков, който до този миг на няколко пъти бе в клуба, само че в екипа на Стойчо Младенов, този път се завърна след покана от Стамен Белчев, който наследи уволнения Нестор Ел Маестро.

" Решението да се върна в ЦСКА беше доста елементарно. В неделя към този момент господин Белчев ми се обади дали бих влезнал в неговия щаб. Веднага отговорих позитивно и се стигна до връщането ми в ЦСКА, което ме прави доста благополучен ", разяснява Нанков.

" Времето е много малко, 8-9 дни работим дружно. Впечатленията ми от Белчев са отлични. Всеки треньор си има визии. Той желае да построи един жанр на игра, който персонално на мен ми подхожда доста. Дано да имаме повече време да успее да приложи всички свои хрумвания. Радващо е, че играчите към този момент съумяват да вникнат в неговите хрумвания. Надявам се да се получи и с всеки мач да играем все по-добре ", сподели още той.
 Лъчо Танев: Не сме разговаряли с ЦСКА за поста състезателен шеф
Лъчо Танев: Не сме разговаряли с ЦСКА за поста състезателен шеф

" Трябва да се отдаде заслуженото на Гриша Ганчев и сина му "

" Не е правилно за някогашни треньори на ЦСКА. Всеки си има визии по отношение на футбола. Дали се получават концепциите или не, няма треньор, който да не желае да играе офанзивно, да не владее топката, само че всичко зависи от състезателите, които имаш. Стилът се построява по отношение на футболистите, които имаш ", продължи експертът.

" Лично аз преди две години работих с някои играчите на ЦСКА. Лично Белчев държи доста на дисциплината. Без дисциплинираност нищо не се получава. Дисциплина отвън терена, по време на мач, въобще във всяко отношение би трябвало да има ред и по този начин ще се получат нещата.
 Снимка 661236
Източник:

Лошото е, че загубихме първия полуфинал за Купата против Ботев. Ще се постараем в реванша в Пловдив, ще бъде доста сериозен мач, извънреден мач, уповавам се пред доста аудитория. Смятам, че има стъпка напред в организацията на играта. Времето е малко, само че считам, че се движим в вярната посока.

Няма да се оплакваме. Разполагаме с избран брой футболисти. Ще се опитаме да създадем почтено показване до края на сезона. Лошото е, че имаме контузени играчи ", показа още Анатоли Нанков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР