Полският съдия Шимон Марчиняк отговори на част от критиките към

...
Полският съдия Шимон Марчиняк отговори на част от критиките към
Коментари Харесай

Марчиняк запуши устите на критиците си за финала на Световното

Полският арбитър Шимон Марчиняк отговори на част от рецензиите към себе си. Той свири трагичния край на Световното състезание сред Аржентина и Франция в Катар. Южноамериканците стигнаха до успеха след 3:3 и дузпи.

Най-сериозни рецензии към Марчиняк имаше за втория гол на Лионел Меси. Капитанът на аржентинците се разписа в 108-ата минута за 3:2.

Ден след мача в обществените мрежи се появи фотография, на която се виждат двама от запасите на „ албиселесте “, които са навлезли на терена още до момента в който топка е в игра, тоест не е минала голлинията на вратата, защитавана от Юго Лорис.

Поради тази причина мнозина почитатели възроптаха, че това попадение не е трябвало да бъде зачетено. Недоволство пристигна от Франция, в това число посредством най-авторитетните медии като L`Equipe.

Марчиняк, който получи похвали за цялостното си показване, отговори на критиците си. По време на конференция полякът извади телефона си и сподели фотография. На нея се виждат седем футболисти на „ петлите “, които са нахлули на терена тъкмо преди един от головете на Килиан Мбапе.„ Французите не загатнаха тази фотография. На нея се виждат най-малко седем френски футболисти на терена при един от головете на Мбапе “, сподели Марчиняк.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР