Полицията във Флорида публикува запис от бодикамера, показващ момента, в

...
Полицията във Флорида публикува запис от бодикамера, показващ момента, в
Коментари Харесай

Кадри от бодикамера показват момента, в който заместник прострелва смъртоносно летец от ВВС в дома си

Полицията във Флорида разгласява запис от бодикамера, показващ момента, в който заместител прострелва смъртоносно авиатор от Военновъздушни сили, до момента в който той отваря вратата на жилището си предходната седмица.

Роджър Фортсън, 23, черен старши авиатор, се вижда във видеото да отваря вратата, до момента в който държи револвер до себе си преди -- заместник-помощникът откри огън няколко пъти по наоколо. Фортсън по-късно умря в болничното заведение.

Записът от бодикамерата беше оповестен, откакто юристът по гражданските права на фамилията Бен Кръмп, който съставлява фамилията, прикани управляващите да го създадат обществено притежание. Семейството и локалната полиция спорят какво в действителност се е случило в навечерието на смъртоносната пукотевица, осъществена в окръг Окалуса, който се намира в северозападната част на Флорида.

Старши авиатор Роджър Фортсън на фотография от 24 декември 2019 година Военновъздушните сили споделят, че летецът, подкрепящ нейното крило за специфични интервенции в Х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР