Полицията в Ню Джърси преследва в четвъртък убиеца на мюсюлмански

...
Полицията в Ню Джърси преследва в четвъртък убиеца на мюсюлмански
Коментари Харесай

Полицията в Ню Джърси издирва убиеца на мюсюлмански духовник пред джамията в Нюарк

Полицията в Ню Джърси преследва в четвъртък килъра на мюсюлмански свещеник, който беше убит пред джамията си преди утринната молитва, предлагайки пари в брой на всеки, който може да им помогне да създадат арест. Властите обявиха, че нямат доказателства, че религиозната ненавист е стимулирала убийството на имама, само че дадоха обещание да защитят хората на вярата на фона на възходящите известия за пристрастни офанзиви в Съединени американски щати

Убийството на имам Хасан Шариф, до момента в който той се готвеше да отвори джамията Джамията Мохамед-Нюарк за утринните молебствия в сряда провокира интензивна мрежа от страна на правоохранителните органи. Главният прокурор на щата даде обещание да помогне на окръжните и локалните чиновници, а шерифът на окръг Есекс разгласи премия от 25 000 $.

Стрелбата на Шариф идва на фона на засилващи се произшествия с пристрастия против мюсюлмани и евреи, откакто Хамас извърши терористични офанзиви против Израел на 7 октомври, провокирайки наказателна война в Ивицата Газа.

Съветът за аме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР