Полицията в Акрон, Охайо, разпространи видео на полицай, който застрелва

...
Полицията в Акрон, Охайо, разпространи видео на полицай, който застрелва
Коментари Харесай

Полицията в Охайо разпространи видео от телесна камера на полицай, който стреля по 15-годишно момче, което имаше пистолет-играчка

Полицията в Акрон, Охайо, популяризира видео на служител на реда, който прострелва 15-годишно момче, което е държейки това, което фамилията му споделя, че е револвер играчка, видео, което демонстрира, че младежът е бил ударен секунди откакто служителят на реда е наредил ръцете му да вдигнат предходната седмица.

Тавион Кунс-Уилямс беше прострелян в китката на април 1 в Акрон, Охайо, от служител на реда Райън Уестлейк, деветгодишен деец от отдела, който отговарял на позвъняване за човек, ориентиран с револвер към къщи. Полицията в Акрон сподели след стрелбата, че револверът, който младежът е носел, е „ клише “.

В понеделник град Акрон разгласява досието на Уестлейк, разкривайки история на произшествия с дисциплинарни дейности и потребление на мощ, защото полицейското ръководство разгласява фрагментите от взаимоотношението „ в опит да бъде колкото е допустимо по-прозрачен. ”

Стрелбата

На 1 април, малко след 19:00 часа, жена се обадила в полицията, твърдейк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР