Полицай, свалил насила майка от автобус, е осъден за нападение,

...
Полицай, свалил насила майка от автобус, е осъден за нападение,
Коментари Харесай

Полицай, свалил насила майка от автобус, е осъден за нападение

Полицай, свалил принудително майка от рейс, е наказан за нахлуване, написа The Independent. Жената е свалена и задържана поради возене без билет. Оказва се, че обвинението срещу нея е неверно.

Служителят Пери Латхуд е предизвикал синини на ръката на Джоселин Агиеманг при задържането ѝ на автобусна спирка в Лондон. Инцидентът става на 21 юли предходната година.

Кадри от ареста обиколиха обществените мрежи, показвайки по какъв начин дамата неведнъж моли служителя на реда да я пусне, настоявайки, че не е направила нищо неприятно.

 Сашко от Перник бе загубен още веднъж 3 мин. Сашко от Перник бе загубен още веднъж  Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек  Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай 2 мин. Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай  bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии 9 мин. bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии  Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева 3 мин. Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева  След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда 2 мин. След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда  Сашко от Перник бе загубен още веднъж 3 мин. Сашко от Перник бе загубен още веднъж  Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек  Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай 2 мин. Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай  bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии 9 мин. bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии  Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева 3 мин. Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева  След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда 2 мин. След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда

До разногласието сред пътничката, контрольора в рейса и служителя на реда се стига, откакто Джоселин не маркира картата си и не я демонстрира. Тя бива свалена от рейса дружно с детето си.

„ Тя не демонстрира картата и отминава. В този миг Латхуд се намесва “, показват от прокуратурата. Полицаят сграбчва ръката ѝ и я арестува, като ѝ поставя и белезници.

Снимка: /Twitter

Джоселин неведнъж повтаря, че не е направила нищо неправилно, до момента в който служителят на реда я държи.

Според съдията не е било належащо служителят на реда да стиска ръката на дамата, да я арестува и да ѝ поставя белезници.

Дерек Шовин е тежко ранен и е настанен в болница

„ Няма учредения да се смята, че карцерът е бил нужен. Полицаят е направил неверна преценка, а реакцията му е била прекомерна “, уточни съдията по делото.

Още повече, че откакто картата на дамата е тествана, се удостоверява, че тя е платила за возенето си в рейса.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР