Политиците първо се грижат за собствената си партия, после за

...
Политиците първо се грижат за собствената си партия, после за
Коментари Харесай

Евродепутатът Андрей Слабаков: Зелената сделка е утопия!

" Политиците първо се грижат за личната си партия, след това за политическата си група, след това за гласоподавателите си, и в случай че остане време – за останалите хора от страната " – мнението е на евродепутата Андрей Слабаков  Андрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 година приключва ВИТИЗ, компетентност " Кино и, който е член на групата на / Европейски консерватори и реформисти в Екологичен потенциал.

Пред микрофона на плана на БНР " Европа – ново потомство " той прикани на евровота, който ще е на 9 юни, всеобщо да се гласоподава, тъй като е нужно мощно родно посланичество в Брюксел, което да пази българските ползи.

" Аз не съм политик, а жител и ме интересува всички да са добре, тъй като знам, че в случай че някаква група – лекари, учители, таксиметрови водачи, не е добре, всички други групи също няма да са добре ", безапелационен е Слабаков.

По думите му „ зелената договорка “ е една безспорна химера, която ще докара до невероятна екологична злополука.

" Всичките тези ВЕИ-та, има огромен проблем с тях. Да се лишава земеделска земя, с цел да се поставят слънчеви панели, е парадокс, тъй като скоро ще слагаме освен буболечки в брашното, а и не знам какво още друго ще би трябвало да вършим ", настоя евродепутатът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР